COCA-COLA FESTON 30-VJETORIN E SAJ NË SHQIPËRI Iniciativat e shumta kulmojnë me një moment festiv te Piramida dhe një koncert të hapur në sheshin Nënë Tereza!
|,
TIRANË, 20 MAJ 2024 - Coca-Cola shënoi 30-vjetorin e pranisë në Shqipëri, si marka me...
continue reading
CCBS PREZANTON RAPORTIN E PARË TË QËNDRUESHMËRISË, PËR NJË QASJE TË CERTIFIKUAR DHE PRAGMATIKE NDAJ PËRGJEGJËSISË SOCIALE
|,
Një ulje prej 65% në blerjen e energjisë elektrike nga rrjeti për ta zëvendësuar atë...
continue reading
Investim fotovoltaik në misionin e gjelbër të Coca-Cola Bottling Shqipëria
|,
Coca-Cola Bottling Shqipëria njofton përdorimin e Paneleve të Energjisë Diellore - Fotovoltaike, me qëllim uljen...
continue reading
Drive Clean, Go Green
|
Me përdorimin e automjeteve elektrike, ne ndihmojmë në reduktimin e CO2 në atmosferë, gaz i...
continue reading
CCBS emergjenca covid19
CCBS dhuron 6.000.000 Lek Për Shërbimin Infektiv pranë Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza” në Tiranë
|,
CCBS, ndërrmarrja prodhuese e produkteve të markës “The Coca-Cola Company” në Shqipëri, ka vendosur për...
continue reading
Kupa Cappy
|,
Tradita e bukur e Kupës Cappy vazhdon për të gjashtin vit radhazi në rang kombëtar...
continue reading
Projekti i gjelbër
|
Projekti i gjelbër është një vazhdimësi e disa projekteve të orientuara mjedisorë që CCBS ka...
continue reading
Këndi i lojërave Cappy
|,
Coca-Cola Bottling Shqipëria, në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës, për të katërtin vit rradhazi ka...
continue reading