• CCBS PREZANTON RAPORTIN E PARË TË QËNDRUESHMËRISË, PËR NJË QASJE TË CERTIFIKUAR DHE PRAGMATIKE NDAJ PËRGJEGJËSISË SOCIALE
  Një ulje prej 65% në blerjen e energjisë elektrike nga rrjeti për ta zëvendësuar atë me vetë-prodhim nëpërmjet paneleve fotovoltaike (me 516 ton më pak emetime CO2 – sipas Qëllimit 2 - në vetëm një vit), 74 automjete elektrike 100% për forcën e shitjes që rimbushen me energji nga burimet...
 • Investim fotovoltaik në misionin e gjelbër të Coca-Cola Bottling Shqipëria
  Coca-Cola Bottling Shqipëria njofton përdorimin e Paneleve të Energjisë Diellore - Fotovoltaike, me qëllim uljen vjetore të sasisë së CO2 të emetuar dhe mbulimin e konsumit vjetor të energjisë në një nivel prej 62%, përmes përdorimit të burimeve natyrore me qëllim mbrotjen e mjedisin nga ndotja.
 • Drive Clean, Go Green
  Me përdorimin e automjeteve elektrike, ne ndihmojmë në reduktimin e CO2 në atmosferë, gaz i demshëm për shëndetin e secilit prej nesh, që kryesisht në Tiranë e më gjerë emetohet nga transporti urban.
 • CCBS emergjenca covid19
  CCBS dhuron 6.000.000 Lek Për Shërbimin Infektiv pranë Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza” në Tiranë
  CCBS, ndërrmarrja prodhuese e produkteve të markës “The Coca-Cola Company” në Shqipëri, ka vendosur për të dhuruar në emër të punonjësve të saj, një donacion në vlerën e 6.000.000 Lekësh në favor të Shërbimit Infektiv pranë Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza” në Tiranë.
 • Kupa Cappy
  Tradita e bukur e Kupës Cappy vazhdon për të gjashtin vit radhazi në rang kombëtar ndërmjet shkollave 9-vjeçare, ku janë pjesëmarrës plot 1700 fëmijë nga qytetet e Tiranës, Durrësit, Elbasanit, Korçës, Fierit dhe Shkodrës.
 • Projekti i gjelbër
  Projekti i gjelbër është një vazhdimësi e disa projekteve të orientuara mjedisorë që CCBS ka realizuar.
 • Këndi i lojërave Cappy
  Coca-Cola Bottling Shqipëria, në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës, për të katërtin vit rradhazi ka organizuar aktivitete të ndryshme në "Këndin e lojrave Cappy", pranë "Maternitetit të Ri" gjatë gjithë stinës së verës.