vizitore ne CCBS
Më shumë rreth CCBS

Kush jemi ne?

Coca-Cola Bottling Shqipëria sh.p.k. (CCBS) është një kompani lider në tregun shqiptar të pijeve freskuese jo alkoolike me marka të njohura ndërkombëtare si Coca-Cola, Fanta, Sprite, Schweppes, Nestea, Monster dhe Cappy.

Në CCBS, ne jemi të përkushtuar për rritjen e biznesit tonë, duke kontribuar në komunitetet tona lokale dhe zhvillimin e burimeve tona njerëzore, duke patur mundësi të forta organizative dhe duke vënë njerëzit e duhur në punët e duhura. CCBS ka rreth 300 të punësuar në Tiranë dhe në të gjithë Shqipërinë. Ne ofrojmë mundësi që të shkëlqeni në një ekip të pasur me talente, ide, pikëpamje dhe eksperienca.

Ne kemi krijuar një ambient dhe mënyrë operimi që fuqizon njerëzit tanë për të krijuar rezultate të jashtëzakonshme çdo ditë.
Ambjent dinamik

Në një kompani në rritje që është gjithmonë në ndryshim dhe që ndjek tregun.

Trajnime

Në një kompani e cila është një shkollë në gjendje për të trajnuar dhe mësuar.

Katalizator ndryshimi

Në një kompani që po ndryshon Shqipërinë dhe popullin shqiptar për rritje dhe zhvillim.

KARRIERA NË CCBS

Kur pasioni, krenaria dhe dëshira per të arritur rezultate përputhen në një, ju merrni njerëzit e The Coca-Cola Company. Ne jemi në kërkim të profesionistëve me përvojë të cilët dëshirojnë për të bërë një ndryshim, për të zhvilluar dhe frymëzuar të tjerët, për të nxitur ide të reja dhe per të dhëne rezultate, dhe që përputhen dhe jetojnë me vlerat tona.

Në CCBS, ne jemi të përkushtuar për rritjen e biznesit tonë, duke kontribuar në komunitetin tonë lokal dhe në zhvillimin e popullit tonë, duke pasur aftësi të forta organizative dhe duke vendosur njerëzit e duhur në pozicionet e duhura.

MUNDËSITË PËR PRAKTIKË PUNE

Nëse ju jeni një i diplomuar apo student në kërkim të një eksperience të vërtetë në biznes në një kompani lider në treg, ne ofrojmë praktika që ju lejojnë të shihni vetë se çfarë është dhe ofron Coca-Cola Bottling Shqipëria sh.p.k.

Duke qenë një intern do të thotë më shumë se thjesht të jeni i përfshirë në drejtimin e përditshëm të kompanisë. Si praktikant, ju do të ekspozoheni ndaj projekteve reale dhe sfidat në një mjedis gjallërues dhe energjik dhe do të përfitoni përvojë të vërtetë pune. Ju do të punoni me më të mirët në industri dhe të bëheni pjesë e forcës së punës së markës më të njohur në botë.

Praktika për të pa diplomuarit

Praktikantët tanë kanë mundësi për të parë një shumëllojshmëri funksionesh në kompani dhe mund të përfitojnë nga të mësuarit jashtë klase duke marrë përvojë praktike me kompaninë udhëheqëse në botën e pijeve.

Praktika për të diplomuarit

Praktikantë të sapo diplomuar ose në master pritet që të kontribuojnë me idetë dhe eksperiencën e tyre të marrë nga përvojat e mëparshme në suksesin e CCBS. Shpesh të sapodiplomuarit posedojnë njohuri të freskëta, duke i lejuar ata të jenë pionierët e kompanisë sonë. Bazuar në punën e suksesshme dhe nevojat për talente në biznesin tonë, disa praktikantë mund të kenë mundësinë për t’u bërë punonjës me kohë të plotë të CCBS.

Zbuloni pozicionet vakante
Ekzekutiv Shitjesh për zonën Kavajë-Golem
CCBS po kërkon kandidatë të përshtatshëm në pozicionin: Ekzekutiv shitjesh për zonën e Kavajë-Golem.
Brand Manaxher
Artikulli është publikuar vetëm në gjuhën angleze.
Menaxher teknik
Artikulli është publikuar vetëm në gjuhën angleze.
Teknik Elektrik
CCBS po kërkon kandidatë të përshtatshëm në pozicionin: Teknik Elektrik.
Specialist i Shëndetit e i Sigurisë në Punë
CCBS po kërkon kandidatë të përshtatshëm në pozicionin: Specialist i Shëndetit e i Sigurisë në Punë.
Mekanik
CCBS po kërkon kandidatë të përshtatshëm në pozicionin: Mekanik.
Ekzekutiv Shitjesh për zonën e Lushnjes
CCBS po kërkon kandidatë të përshtatshëm në pozicionin: Ekzekutiv Shitjesh për zonën e Lushnjes.