Aktivitetet promovuese të CCBS

Promocione kombëtare dhe lokale për të gjitha markat e produkteve Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Schweppes, Uji Tepelena dhe Cappy. Shfletoni të gjithë aktivitetet promovuese të CCBS.

 • Magjia e vërtetë
  Festat janë magjike, kur i kalojmë së bashku. Zbulo të plotë filmin e festave nga Coca-Cola.
 • Bashkë shijon më shumë
  Kur bota u ndal, ne filluam përsëri nga ajo që na bëri të ndihemi të bashkuar: rizbuluam shijen e gatimit dhe të ngrënit së bashku. Dhe sot, më shumë se kurrë, ne duam t'i shijojmë ato momente deri në gllënkën e fundit. Sepse çdo herë ka edhe më shumë shije së bashku.
 • Coca-Cola Zero 2020 poster
  Coca-Cola Zero, e njëjta shije e shkëlqyer
  Origjinale ose pa Sheqer, Coca-Cola është e njëjta shije e shkëlqyer. Shijoji të dyja, në një mënyrë apo një tjetër.
 • Vodafone Smart Coolers
  Coca-Cola Smart Coolers
  Me Vodafone Smart Coolers, Coca-Cola Bottling Shqipëria ka mundësi të kontrollojë cilësinë e produktit si edhe të monitorojë shitjet në kohë reale në pikat e shitjes.
 • Behu Babagjyshi poster
  Bëhemi një me magjinë e festave
  Këtë fundviti bëhemi të gjithë një me magjinë e festave! Njihuni me fushatën e re nga Coca-Cola. Të gjithë mund të jemi Babagjyshi.
 • Coca-Cola Promocioni Veror 2019
  Zbuloni rregulloren e Promocionit Veror 2019 të Coca-Cola.