Tomarchio Caj Bio Pjeshke 275 ml
Pije me bazë çaji dhe infuzioni të pjeshkës dhe pjepri

Përbërësit: ujë, lëng pjeshke me koncentrat (2%)*, infusion çaji i zi me pjeshkë dhe pjepër sicilian* (2.5%), sheqer i djegur*, sheqer kaf”, infusion i çajit të zi* (0.6%), acid citric, aroma natyrale nga çaji i zi, aroma natyrale pjepri, aroma natyrale pjeshke*. Antioksidant acid askorbik. (“) nga prodhim bujqësor bio.

 • Vlera energjike për 100 ml123 kj - 29 kcal
 • Yndyre 0 g
 • Nga të cilat sheqerna per 100ml 7.6 g
 • Proteina 0 g
 • Kripe 0 g

Të ruhet në vend të freskët, të thatë, të pastër, larg nga drita e diellit dhe nga vendet e nxehta.
Të konsumohet përpara:-shiko datën në tapën e shishes.

Prodhuar nga: Sibat Tomarchio S.r.L, Rruga Loreto Balatelle, 52-95024 Acireale (CT), Itali Importues për Shqipëri Coca-Cola Bottling Shqipëria sh.p.k. Rruga Kombëtare Tiranë-Durrës, km 5, Kashar, Tiranë, Shqipëri. Telefon: +35545606060.

Tomarchio Mandarino Verde 275 ml
Pije freskuese e gazuar

Përbërësit: ujë, lëng mandarine me koncentrat 16%, sheqer dioksid karboni, acid citric, aroma natyrale. Ngjyrues: E133. Ruajtës: sorbat kaliumi

 • Vlera energjike për 100 ml221kj-52 kcal
 • Yndyre 0 g
 • nga të cilat Acidet yndyrore të ngopura per 100ml0 g
 • Karbohidratet per 100ml 13g
 • Nga të cilat sheqerna per 100ml 13g
 • Proteina 0g
 • Kripe 0.02g

Të ruhet në vend të freskët, të thatë, të pastër, larg nga drita e diellit dhe nga vendet e nxehta.
Të konsumohet përpara:-shiko datën në tapën e shishes.

Prodhuar nga: Sibat Tomarchio S.r.L, Rruga Loreto Balatelle, 52-95024 Acireale (CT), Itali Importues për Shqipëri Coca-Cola Bottling Shqipëria sh.p.k. Rruga Kombëtare Tiranë-Durrës, km 5, Kashar, Tiranë, Shqipëri. Telefon: +35545606060.

Tomarchio Aranciata 275 ml
Pije freskuese e gazuar.

Përbërësit:ujë, lëng portokalli me koncentrat 20%, sheqer, dioksid karboni, acid citric, aroma natyrale. Antioksidant: acid askorbic. Ruajtës: sorbat kaliumi.

 • Vlera energjike për 100 ml188 kj - 39 kcal
 • Yndyre 0g
 • Nga të cilat acidet yndyrore të ngopura0g
 • karbohidrate për 100 ml10g
 • Nga të cilat sheqerna10g
 • kripe0.02g
 • proteina0g

Të ruhet në vend të freskët, të thatë, të pastër, larg nga drita e diellit dhe nga vendet e nxehta.
Të konsumohet përpara:-shiko datën në tapën e shishes.

Prodhuar nga: Sibat Tomarchio S.r.L, Rruga Loreto Balatelle, 52-95024 Acireale (CT), Itali Importues për Shqipëri Coca-Cola Bottling Shqipëria sh.p.k. Rruga Kombëtare Tiranë-Durrës, km 5, Kashar, Tiranë, Shqipëri. Telefon: +35545606060.

Tomarchio Limonata 275 ml
Pije freskuese e gazuar

Përbërësit:ujë, lëng limani Femminello me koncentrat 16%, sheqer, dioksid karboni, aroma natyrale. Antioksidant: acid askorbik, Ruajtës: sorbat kaliumi.

 • Vlera energjike për 100 ml190 kj - 45 kcal
 • yndyre0g
 • Nga të cilat acidet yndyrore të ngopura0g
 • karbohidrate për 100 ml11g
 • nga te cilat sheqerna11g
 • proteina0g
 • kripe0.02g

Të ruhet në vend të freskët, të thatë, të pastër, larg nga drita e diellit dhe nga vendet e nxehta.
Të konsumohet përpara:-shiko datën në tapën e shishes.

Prodhuar nga: Sibat Tomarchio S.r.L, Rruga Loreto Balatelle, 52-95024 Acireale (CT), Itali Importues për Shqipëri Coca-Cola Bottling Shqipëria sh.p.k. Rruga Kombëtare Tiranë-Durrës, km 5, Kashar, Tiranë, Shqipëri. Telefon: +35545606060.

Tomarchio Caj Bio Limoni 275 ml
Pije me bazë çaji limoni dhe mandarine.

Përbërësit: ujë, lëng “Limoni nga Sirakusa IGP* (0.8%)”, infusion çaji i zi* (0.6%), sheqer i djegur, sheqer kaf”, dioksid karboni, acid citric, aroma natyrale nga çaji i zi, aroma natyrale nga mandarina, aroma natyrale nga Limoni Antioksidant: acid askorbik. (“) nga prodhim bujqësor bio.

 • Vlera energjike për 100 ml129 kj-30 kcal
 • yndyre0g
 • Nga të cilat acidet yndyrore të ngopura0g
 • karbohidrate për 100 ml8g
 • nga te cilat sheqerna8g
 • proteina0g
 • kripe0g

Të ruhet në vend të freskët, të thatë, të pastër, larg nga drita e diellit dhe nga vendet e nxehta.
Të konsumohet përpara:-shiko datën në tapën e shishes.

Prodhuar nga: Sibat Tomarchio S.r.L, Rruga Loreto Balatelle, 52-95024 Acireale (CT), Itali Importues për Shqipëri Coca-Cola Bottling Shqipëria sh.p.k. Rruga Kombëtare Tiranë-Durrës, km 5, Kashar, Tiranë, Shqipëri. Telefon: +35545606060.

Tomarchio Ginger Beer 275 ml
Pije joalkolike e gazuar.

Përbërësit: ujë, ekstrakt xhinxheri (0.25%), sheqer, dioksid karboni, acid citric, aroma natyrale, acid citric

 • Vlera energjike për 100 ml202 kj - 48 kcal
 • yndyre0g
 • Nga të cilat acidet yndyrore të ngopura0g
 • karbohidrate për 100 ml12g
 • nga te cilat sheqerna12g
 • proteina0g
 • kripe0.02g

Të ruhet në vend të freskët, të thatë, të pastër, larg nga drita e diellit dhe nga vendet e nxehta.
Të konsumohet përpara:-shiko datën në tapën e shishes.

Prodhuar nga: Sibat Tomarchio S.r.L, Rruga Loreto Balatelle, 52-95024 Acireale (CT), Itali Importues për Shqipëri Coca-Cola Bottling Shqipëria sh.p.k. Rruga Kombëtare Tiranë-Durrës, km 5, Kashar, Tiranë, Shqipëri. Telefon: +35545606060.

produkte te tjera

logo coca-cola
logo fanta
logo sprite
uji tepelene logo
schweppes logo