Fanta Portokall
Pije joalkoolike.

Përbërësit: ujë, sheqer, lëng portokalli (3%) nga koncetrati, dioksid karboni, acidifikues: acid citrik, ekstrakt agrumesh, stabilizues: E 452 dhe E 412, konservues: sorbat kaliumi dhe benzoat natriumi, aromatizuesit natyralë portokalli dhe aromatizues të tjerë natyrale,  antioksidues: acid askorbik, ngjyrues: karoten.

 • Vlera energjike për 330ml415 kJ / 98 kcal | 5% SRD*
 • Proteina për 330ml0 g | 0% SRD*
 • Karbohidrate për 330ml24 g | 9% SRD*
 • Nga të cilat sheqerna për 330ml24 g | 26% SRD*
 • Yndyrna për 330ml0 g | 0% SRD*
 • Yndyrna të ngopura për 330ml0 g | 0% SRD*
 • Fibra për 330ml0 g | 0% SRD*
 • Natrium për 330ml0.03 g | 1% SRD*

(*) Referuar konsumit mesatar për të rritur (8400 kJ / 2000 kcal).

Fanta Exotic
Pije joalkoolike.

Përbërësit: ujë, sheqer, lëng portokalli 2,8% nga koncentrati, dioksid karboni, acidifikues: acid citrik, aromatizues, konservues: sorbat kaliumi, stabilizues: E 445, E 414 dhe E 412, antioksidues: acid askorbik.

 • Vlera energjike për 330ml568 kJ / 133 kcal | 7% SRD*
 • Proteina për 330ml0 g | 0% SRD*
 • Karbohidrate për 330ml33 g | 13% SRD*
 • Nga të cilat sheqerna për 330ml33 g | 37% SRD*
 • Yndyrna për 330ml0 g | 0% SRD*
 • Yndyrna të ngopura për 330ml0 g | 0% SRD*
 • Fibra për 330ml0 g | 0% SRD*
 • Natrium për 330ml0 g | 0% SRD*

(*) Referuar konsumit mesatar për të rritur (8400 kJ/ 2000 kcal).

Fanta Portokall Zero
Pije joalkoolike me shije portokalli, me ëmbëlsues.

Përbërësit: ujë, lëng portokalli nga koncentrati (3%), dioksid karboni, acidifikues: acid citrik dhe acid malik, ëmbëlsues: ciklamat natriumi, acesulfame-K, sukralozë, steviol glycosides dhe neohesperidin DC, aromatizues natyralë portokalli me aromatizuesit e tjerë natyral, konservues: sorbat kaliumi, stabilizues: E 412, antioksidues: acid askorbik, ngjyrues: karroten.

 • Vlera energjike për 330ml30 kJ / 7 kcal | 0% SRD*
 • Yndyrna për 330ml0 g | 0% SRD*
 • Yndyrna të ngopura për 330ml0 g | 0% SRD*
 • Karbohidrate për 330ml1 g | 0% SRD*
 • Nga të cilat sheqerna për 330ml1 g | 1% SRD*
 • Proteina për 330ml0 g | 0% SRD*
 • Kripë për 330ml0 g | 0% SRD*

(*) Referuar konsumit mesatar për të rritur (8400 kJ/ 2000 kcal).

Fanta Lemon Zero Sheqer
Luaj me shijen e shkëlqyer të Fanta. Surprizo shqisat e tua!

Përbërësit: ujë, lëng limoni (3%) nga koncentrati , dioksid karboni, acidifikues: acid citrik dhe acid malik, ëmbëlsues: ciklamat natriumi, acesulfame-K, sukralozë, steviol glycosides dhe neohesperidin DC, aromatizues natyralë limoni me aromatizuesit e tjerë natyral, rregullues aciditeti: citrat natriumi, konservues: sorbat kaliumi, stabilizues: E 414 dhe E 445, antioksidues: acid askorbik, ngjyrues: karroten.

 • Vlera energjike për 330ml30 kJ / 7 kcal | 0% SRD*
 • Yndyrna për 330ml0 g | 0% SRD*
 • Yndyrna të ngopura për 330ml0 g | 0% SRD*
 • Karbohidrate për 330ml0.3 g | 0% SRD*
 • Nga të cilat sheqerna për 330ml0.3 g | 0% SRD*
 • Proteina për 330ml0 g | 0% SRD*
 • Kripë për 330ml0.13 g | 2% SRD*

(*) Referuar konsumit mesatar për të rritur (8400 kJ/ 2000 kcal).

Produkte të tjera

logo coca-cola
logo sprite
uji tepelene logo
schweppes logo
monster logo