Monster Energy Green
Pije energjike joalkoolike me taurinë, ginseng, l-carnitine, kafeinë, ginseng dhe vitaminë B, me sheqerna e ëmbëlsues.

Përbërësit: ujë, sheqer, shurup glukoze, dioksid karboni, acidifikues: acid citrik, aromatizues, taurinë (0,4%), rregullues aciditeti: citrat natriumi, ekstrakt rrënje ginsengu (0,08%), l-carnitine l-tartrate (0,04%), konservues: acid sorbik, acid benzoik, kafeinë (0,03%), ngjyrues: anthocyanins, vitaminë (b3, b6, b2, b12), ëmbëlsues: sukraloze, klorur natriumi, d-glukuronolakton, ekstrakt farash guarana (0,002%), inositol, maltodekstrin.

 • Vlera energjike për 500 ml1006 kJ / 237 kcal | 12% SRD*
 • Karbohidrate për 500ml60 g | 23% SRD*
 • Nga të cilat sheqerna për 500ml55 g | 61% SRD*
 • Kripë për 500ml0.96 g | 16% SRD*

Përmban sasi të papërfillshme yndyre, yndyrë e ngopur, proteina.

(*) Referuar konsumit mesatar për të rritur (8400 kJ / 2000 kcal).

Monster Energy Ultra White
Pije e gazuar, kalori të reduktuar, me taurinë, ginseng, kafeinë, l-carnitine dhe vitaminë B, me ëmbëlsues, pa sheqer të shtuar.

Përbërësit: ujë, acidifikues: acid citrik, dioksid karboni, taurinë (0,4%), rregullues aciditeti: citrat natriumi, aromatizues, ekstrakt rrënje ginsengu (0,08%), ëmbëlsues: sucraloze, acesulfame-k, konservues: acid sorbik, acid benzoik, kafeinë (0,03%), l-carnitine, l-tartrate (0,015%), vitaminë (b3, b5, b6, b12), klorur natriumi, d-glukuronolakton, ekstrakt farash guarana (0,002%), inositol.

 • Vlera energjike për 500 ml50 kJ / 11 kcal | 1% SRD*
 • Karbohidrate për 500ml4.4 g | 2% SRD*
 • Nga të cilat sheqerna për 500ml0 g | 0% SRD*
 • Kripë për 500ml1 g | 17% SRD*

Përmban sasi të papërfillshme yndyre, yndyrë e ngopur, proteina.

(*) Referuar konsumit mesatar për të rritur (8400 kJ / 2000 kcal).

Valentino Rossi
Pije energjike joalkoolike me taurinë, ginseng, kafeinë, l-carnitine dhe vitaminë B, me sheqerna dhe ëmbëlsues.

Përbërësit: ujë, sheqer, lëng frutash koncentrate (4%) (portokall, limon), shurup glukoze, tul limoni, dioksid karboni, aromatizues, taurinë (0,4%), rregullues aciditeti: laktat kalciumi, citrat natriumi, acidifikues: acid citrik, ekstrakt rrënje ginsengu (0,08%), konservues: sorbat kaliumi, antioksidant: acid askorbik, kafeinë (0,03%), vitaminë (b3, b6, b2, b12), l-carnitine l-tartrate (0,004%), ëmbëlsues: sukraloze, klorur natriumi, d-glukuronolakton, ekstrakt farash guarana (0,002%), inositol, maltodekstrin.

 • Vlera energjike për 500 ml929 kJ / 219 kcal | 11% SRD*
 • Karbohidrate për 500ml55 g | 21% SRD*
 • Nga të cilat sheqerna për 500ml52 g | 57% SRD*
 • Kripë për 500ml0.08 g | 1% SRD*

Përmban sasi të papërfillshme yndyre, yndyrë e ngopur, proteina.

(*) Referuar konsumit mesatar për të rritur (8400 kJ / 2000 kcal).

Monster Mango Loco
Pije energjike joalkoolike me lëng frutash, taurinë, kafeinë, l-carnitine, inositol, vitaminë B me sheqerna dhe ëmbëlsues.

Përbërësit: ujë, lëng frutash koncentrate (15%) (rrush të bardhë, mango, guava, mollë, Ananas, fruta pasioni, kajsi, pjeshkë, portokall, limon), sheqer, shurup glukoze, dioksid karboni, acidifikues: acid citrik, taurinë (0,4%), rregullues aciditeti: citrat kaliumi, citrat natriumi, aromatizues, maltodekstrin, konservues: sorbat kaliumi, benzoat natriumi, kafeinë (0,03%), vitaminë (b3, b6, b2, b12), stabilizues: gome xanthan, alginat natriumi, ëmbëlsues: sukraloze, l-carnitine l-tartrate (0,004%), klorur natriumi, inositol (0,002%), ngjyrues: karoten, vajra bimore: arrë kokosi, eterovajoret, niseshte modifikuar.

 • Vlera energjike për 500 ml1055 kJ / 245 kcal | 13% SRD*
 • Karbohidrate për 500ml62 g | 24% SRD*
 • Nga të cilat sheqerna për 500ml58 g | 64% SRD*
 • Kripë për 500ml0.20 g | 3% SRD*

Përmban sasi të papërfillshme yndyre, yndyrë e ngopur, proteina.

(*) Referuar konsumit mesatar për të rritur (8400 kJ / 2000 kcal).

Produkte të tjera

logo coca-cola
logo fanta
logo sprite
uji tepelene logo
schweppes logo
efes beer logo