Sprite
Pije joalkoolike me sheqer dhe ëmbëlsues.

Përbërësit: ujë, sheqer, dioksid karboni, acidifikues: acid citrik, ëmbëlsues: acesulfame K, aspartame** dhe neohesperidine DC, konservues: benzoat natriumi, rregullues aciditeti: citrat natriumi, aromatizuesit  natyralë limoni dhe lime.

  • Vlera energjike për 250ml95 kJ / 23 kcal | 1% SRD*
  • Proteina për 250ml0 g | 0% SRD*
  • Karbohidrate për 250ml5 g | 2% SRD*
  • Nga të cilat sheqerna për 250ml5 g | 6% SRD*
  • Yndyrna për 250ml0 g | 0% SRD*
  • Yndyrna të ngopura për 250ml0 g | 0% SRD*
  • Fibra për 250ml0 g | 0% SRD*
  • Natrium për 250ml0.03 g | 1% SRD*

(*) Referuar konsumit mesatar për të rritur (8400 kJ / 2000 kcal).

(**) Përmban një burim të fenilalaninës.

Produkte të tjera

logo coca-cola
logo fanta
uji tepelene logo
schweppes logo
monster logo