Coca-Cola Origjinale
Pije Joalkoolike.

Përbërësit: ujë, sheqer, dioksid karboni, ngjyrues: E 150d, acidifikues: acid fosforik, aromatizuesit natyralë (përfshirë kafeinën).

 • Vlera energjike për 250 ml450 kJ / 105 kcal | 5% SRD*
 • Proteina për 250 ml0 g | 0% SRD*
 • Karbohidrate për 250 ml27 g | 10% SRD*
 • Nga të cilat sheqerna për 250 ml27 g | 29% SRD*
 • Yndyrna për 250 ml0 g | 0% SRD*
 • Nga të cilat të ngopura për 250 ml0 g | 0% SRD*
 • Fibra për 250 ml0 g | 0% SRD*
 • Natrium për 250 ml0 g | 0% SRD*

(*) Referuar konsumit mesatar për të rritur (8400 kJ / 2000 kcal).

Coca-Cola Zero
Pije joalkoolike - Pa kalori, me ëmbëlsues.

Përbërësit: ujë, dioksid karboni, ngjyrues: E 150d, ëmbëlsues: ciklamat natriumi, acesulfame-K dhe aspartame**,  acidifikues: acid fosforik, aromatizuesit natyralë (përfshirë kafeinën), rregullues aciditeti: citrat natriumi.

 • Vlera energjike për 250ml2.3 kJ / 1 kcal | 0% SRD*
 • Proteina për 250ml0 g | 0% SRD*
 • Karbohidrate për 250ml0 g | 0% SRD*
 • Nga të cilat sheqerna për 250ml0 g | 0% SRD*
 • Yndyrna për 250ml0 g | 0% SRD*
 • Yndyrna të ngopura për 250ml0 g | 0% SRD*
 • Fibra për 250ml0 g | 0% SRD*
 • Natrium për 250ml0.03 g | 1% SRD*

(*) Referuar konsumit mesatar për të rritur (8400 kJ/ 2000 kcal).

(**) Përmban një burim të fenilalaninës.

Produkte të tjera

logo fanta
logo sprite
uji tepelene logo
schweppes logo
monster logo