RAPORTI I PARË I QËNDRUESHMËRISË!

Videot më të fundit
Dokumentar - 30 Vjet CCBS
Koncerti i madh, 19 Maj
``Kushdo MUND TË BËHET një Babagjysh`` Shtoju shijen fantastike FESTAVE
TË FESTOJMË BASHKË MË MIRË SE TË FESTOSH VETËM
Raporti i parë i qëndrueshmërisë!

CCBS prezanton raportin e parë të qëndrueshmërisë, për një qasje të certifikuar dhe pragmatike ndaj përgjegjësisë sociale.

Zbulo më shumë
Coca-Cola, më shqiptare nga ç'mendon

Historia e Coca-Cola në Shqipëri mund të mos jetë më e hershmja, por është padyshim ndër më domethënëset; që kur hyri zyrtarisht në tregun shqiptar 27 vite më parë, Coca-Cola ka patur një ndikim të konsiderueshëm si në ekonominë, ashtu edhe në kulturën e vendit.

Zbulo më shumë
strisha e kuqe Coca-Cola
Produktet
logo coca-cola
logo fanta
logo sprite
uji tepelene logo
schweppes logo
monster logo
strishe e kuqe coca-cola
Disa fjalë për CCBS

Coca-Cola Bottling Shqipëria operon në Shqipëri që prej vitit 1994 kur edhe u prodhua shishja e parë Coca-Cola në Shqipëri.

CCBS operon në tregun tonë si i vetmi partner zyrtar i mbushjes së shisheve në Shqipëri, pjesë e sistemit Coca-Cola dhe përfaqëson një nga aktorët kryesorë pro-aktivë për zhvillimin e ekonomisë së Shqipërisë.

Coca-Cola Bottling Shqipëria është kompani lider ne tregun shqiptar të pijeve freskuese jo alkoolike. Krahas Coca-Cola, edhe marka të tjera të njohura ndërkombëtare si Fanta, Sprite, Cappy, Schweppes,  Monster dhe Uji Tepelene janë pjesë e portofolit të produkteve.

Kur flasim për një kompani ndërkombëtare të suksesshme, fshihet gjithmonë një histori e madhe pas kësaj.

Si lider në industri, CCBS punon me përkushtim me klientët për rritje të qëndrueshme, duke krijuar vlerë për të gjithë.

CCBS mbështet një sërë programesh të dedikuara për të ndryshuar mënyrën e jetesës të komunitetit.

CCBS ka krijuar një ambjent dhe mënyrë operimi që fuqizon njerëzit tanë për të krijuar rezultate të jashtëzakonshme çdo ditë.

coca-cola intune summer
Magjia e Coca-Cola Summer Festival
Coca-Cola Summer Fest
tradita muzikore e Tiranës
Zbulo më shumë
coca-cola taste beauty shot