vizitore ne CCBS
Më shumë rreth CCBS

Kush jemi ne?

Coca-Cola Bottling Shqipëria sh.p.k. (CCBS) është një kompani lider në tregun shqiptar të pijeve freskuese jo alkoolike me marka të njohura ndërkombëtare si Coca-Cola, Fanta, Sprite, Schweppes, Nestea, Monster dhe Cappy.

Në CCBS, ne jemi të përkushtuar për rritjen e biznesit tonë, duke kontribuar në komunitetet tona lokale dhe zhvillimin e burimeve tona njerëzore, duke patur mundësi të forta organizative dhe duke vënë njerëzit e duhur në punët e duhura. CCBS ka rreth 300 të punësuar në Tiranë dhe në të gjithë Shqipërinë. Ne ofrojmë mundësi që të shkëlqeni në një ekip të pasur me talente, ide, pikëpamje dhe eksperienca.

Ne kemi krijuar një ambient dhe mënyrë operimi që fuqizon njerëzit tanë për të krijuar rezultate të jashtëzakonshme çdo ditë.
Ambjent dinamik

Në një kompani në rritje që është gjithmonë në ndryshim dhe që ndjek tregun.

Trajnime

Në një kompani e cila është një shkollë në gjendje për të trajnuar dhe mësuar.

Katalizator ndryshimi

Në një kompani që po ndryshon Shqipërinë dhe popullin shqiptar për rritje dhe zhvillim.

KARRIERA NË CCBS

Kur pasioni, krenaria dhe dëshira per të arritur rezultate përputhen në një, ju merrni njerëzit e The Coca-Cola Company. Ne jemi në kërkim të profesionistëve me përvojë të cilët dëshirojnë për të bërë një ndryshim, për të zhvilluar dhe frymëzuar të tjerët, për të nxitur ide të reja dhe per të dhëne rezultate, dhe që përputhen dhe jetojnë me vlerat tona.

Në CCBS, ne jemi të përkushtuar për rritjen e biznesit tonë, duke kontribuar në komunitetin tonë lokal dhe në zhvillimin e popullit tonë, duke pasur aftësi të forta organizative dhe duke vendosur njerëzit e duhur në pozicionet e duhura.

Zbuloni pozicionet vakante
Traditional Trade Channel Specialist
(Shqip) CCBS po kërkon kandidatë të përshtatshëm në pozicionin: Traditional Trade Channel Specialist
Pirunist / Karelist
(Shqip) CCBS po kërkon kandidatë të përshtatshëm në pozicionin: Pirunist / Karelist
Punonjese Kuzhine
(Shqip) CCBS po kërkon kandidatë të përshtatshëm në pozicionin: Punonjese Kuzhine
Teknik Elektrik
(Shqip) CCBS po kërkon kandidatë të përshtatshëm në pozicionin: Teknik Elektrik
Mekanik
(Shqip) CCBS po kërkon kandidatë të përshtatshëm në pozicionin: Mekanik
Responsabile commerciale per l’areas di Vore, Nikel, Preze.
(Shqip) CCBS po kërkon kandidatë të përshtatshëm në pozicionin: Ekzekutiv shitjesh për zonën Vore, Nikel, Preze
Responsabile commerciale per l’areas di Burrel & Klos.
(Shqip) CCBS po kërkon kandidatë të përshtatshëm në pozicionin: Ekzekutiv shitjesh për zonën Burrel&Klos.
Technical Manager
(Shqip) CCBS is looking for a potential candidate to fill the vacancy for: Technical Manager
Technical Manager
(Shqip) CCBS is looking for a potential candidate to fill the vacancy for: Technical Manager
Responsabile commerciale per l’area di Saranda
(Shqip) CCBS po kërkon kandidatë të përshtatshëm në pozicionin: Ekzekutiv shitjesh për zonën e Sarandës.
Mekanik
(Shqip) CCBS po kërkon kandidatë të përshtatshëm në pozicionin: Mekanik
Punonjese Kuzhine
(Shqip) CCBS po kërkon kandidatë të përshtatshëm në pozicionin: Punonjese Kuzhine
Ndihmës Magazinier
(Shqip) CCBS po kërkon kandidatë të përshtatshëm në pozicionin: Ndihmës Magazinier
Teknik Elektrik
(Shqip) CCBS po kërkon kandidatë të përshtatshëm në pozicionin: Teknik Elektrik
Technical Manager
(Shqip) CCBS is looking for a potential candidate to fill the vacancy for: Technical Manager
Punonjese Kuzhine
(Shqip) CCBS po kërkon kandidatë të përshtatshëm në pozicionin: Punonjese Kuzhine
Pirunist / Karelist
(Shqip) CCBS po kërkon kandidatë të përshtatshëm në pozicionin: Pirunist / Karelist
Ndihmës Magazinier
(Shqip) CCBS po kërkon kandidatë të përshtatshëm në pozicionin: Ndihmës Magazinier
Mekanik
(Shqip) CCBS po kërkon kandidatë të përshtatshëm në pozicionin: Mekanik
Kaldaist
(Shqip) CCBS po kërkon kandidatë të përshtatshëm në pozicionin: Kaldaist
Responsabile commerciale per l’area di Saranda
(Shqip) CCBS po kërkon kandidatë të përshtatshëm në pozicionin: Ekzekutiv shitjesh për zonën e Sarandës.
Responsabile commerciale per l’area di Elbasan
(Shqip) CCBS po kërkon kandidatë të përshtatshëm në pozicionin: Ekzekutiv shitjesh për zonën e Elbasanit.
Responsabile commerciale per l’area di Kavajë-Golem
L’annuncio è pubblicato solo in albanese.
Brand Manager
L’annuncio è pubblicato solo in inglese.
Responsabile tecnico
L’annuncio è pubblicato solo in inglese.
Elettricista
L’annuncio è pubblicato solo in albanese.
Specialista della salute e sicurezza nel posto di lavoro
L’annuncio è pubblicato solo in albanese.
Meccanico
L’annuncio è pubblicato solo in albanese.
Responsabile commerciale per l’area di Lushnje
L’annuncio è pubblicato solo in albanese.