Coca-Cola Summer Festival 2019
|,
Coca Cola Bottling Shqipëria e ndez verën flakë me ritmet shpërthyese dhe rrit adrenalinën me...
continue reading
Skena e Coca-Cola Summer Fest 2018
Coca-Cola Summer Fest 2018
|
Rreth 25 mijë vetë kanë ndjekur në sheshin Skëndërbej edicionin e dytë të “Coca-Cola Summer...
continue reading