COCA-COLA FESTON 30-VJETORIN E SAJ NË SHQIPËRI Iniciativat e shumta kulmojnë me një moment festiv te Piramida dhe një koncert të hapur në sheshin Nënë Tereza!
|,
TIRANË, 20 MAJ 2024 - Coca-Cola shënoi 30-vjetorin e pranisë në Shqipëri, si marka me...
continue reading
CCBS PREZANTON RAPORTIN E PARË TË QËNDRUESHMËRISË, PËR NJË QASJE TË CERTIFIKUAR DHE PRAGMATIKE NDAJ PËRGJEGJËSISË SOCIALE
|,
Një ulje prej 65% në blerjen e energjisë elektrike nga rrjeti për ta zëvendësuar atë...
continue reading
Coca-Cola & FSHF mbështesin fshatin SOS me infrastrukturë sportive test
|
Turneu i Trofeut të FIFA WORLD CUP™ nga COCA-COLA që mbërriti në Tiranë më 22...
continue reading
Me mbështetjen e CCBS, Shqipëria merr pjesë për herë të parë në Lojërat Botërore Olimpike Speciale
|
Coca-Cola po feston partneritetin e saj me Lojërat Botërore Olimpike Speciale në Berlin, të cilat...
continue reading
Njoftim për shtyp: Për tregtimin e produkteve të paautorizuara në treg
|
Bazuar në komunikimet e fundit që qarkullojnë në media në lidhje me produktet serbe, apo...
continue reading
3 murale të reja në Tiranë. Coca-Cola, pjesë e jetës dhe zhvillimit kulturor në qytet.
|
3 murale të reja në Tiranë. Coca-Cola, pjesë e jetës dhe zhvillimit kulturor në qytet....
continue reading
Coca-Cola protagoniste në Innvest Summit.
|
Coca-Cola protagoniste në Innvest Summit. Fabio Colliva: “Nga një ide e thjeshtë mund të një...
continue reading
CCBS MERR ÇMIMIN “ÇELËSI I QYTETIT”
|
CCBS MERR ÇMIMIN "ÇELËSI I QYTETIT" "KËSHTU KONTRIBUOJMË NË KRIJIMIN E NJË TË ARDHMEJE MË...
continue reading
TURNEU I TROFEUT TË FIFA WORLD CUP™ NGA COCA-COLA VJEN PËR HERË TË PARË NË SHQIPËRI
|
Festojmë fuqinë gjithëpërfshirëse të sportit me komunitetin vendas të futbollit TIRANË, 22 MAJ 2022 -...
continue reading
seia-main-image
Prezantohet studimi i universitetit të menaxhimit – SDA Bocconi – Itali, mbi ndikimin social-ekonomik të Coca-Cola në Shqipëri
|
Coca-Cola Bottling Shqipëria vlen 3,267 milion lekë dhe 21,313 persona varen nga të ardhurat e...
continue reading