Magjia e vërtetë
|,
Festat janë magjike, kur i kalojmë së bashku. Zbulo të plotë filmin e festave nga...
continue reading
Bashkë shijon më shumë
|,
Kur bota u ndal, ne filluam përsëri nga ajo që na bëri të ndihemi të...
continue reading
Coca-Cola Bottling Shqipëria prezanton paketime të reja, me plastike 100% të ricikluar për një ekonomi më qarkore
|, ,
Coca-Cola Bottling Shqipëria ofron prej pak javësh në tregun shqiptar, shishet e saj të para...
continue reading
Coca-Cola Zero, e njëjta shije e shkëlqyer
|,
Origjinale ose pa Sheqer, Coca-Cola është e njëjta shije e shkëlqyer. Shijoji të dyja, në...
continue reading
Coca-Cola Smart Coolers
|,
Me Vodafone Smart Coolers, Coca-Cola Bottling Shqipëria ka mundësi të kontrollojë cilësinë e produktit si...
continue reading
Bëhemi një me magjinë e festave
|,
Këtë fundviti bëhemi të gjithë një me magjinë e festave! Njihuni me fushatën e re nga...
continue reading
Coca-Cola Summer Festival 2019
|,
Coca Cola Bottling Shqipëria e ndez verën flakë me ritmet shpërthyese dhe rrit adrenalinën me...
continue reading
Coca-Cola Promocioni Veror 2019
|,
Zbuloni rregulloren e Promocionit Veror 2019 të Coca-Cola.
continue reading