Bashkë shijon më shumë

Kur bota u ndal, ne filluam përsëri nga ajo që na bëri të ndihemi të bashkuar: rizbuluam shijen e gatimit dhe të ngrënit së bashku. Dhe sot, më shumë se kurrë, ne duam t’i shijojmë ato momente deri në gllënkën e fundit. Sepse çdo herë ka edhe më shumë shije së bashku.