Këtë fundviti bëhemi të gjithë një me magjinë e festave!

Njihuni me fushatën e re nga Coca-Cola. Të gjithë mund të jemi Babagjyshi. Sigurohuni që të ndiqni hashtag #BehuBabagjyshi dhe faqen e Coca-Cola në Instagram.

Gëzuar Festat!