Cipriani Bellini 750 ml
KOKTEIL VERE I AROMATIZUAR ME PURE PJESHKE E BARDHË (20%)

Shpërndarë nga BICOBI S.R.L – Sheshi Rinaldi, 4 – Treviso – ITALI. Impianti i prodhimit: Rruga Verdi 71, Ponte di Piave, TV – Itali.

PRODUKT ITALIAN

Përmban tul të vërtetë të bardhë pjeshke e cila mund të depozitohet në fund të shishes.

Rrotulloheni me ngadalë disa here përpara servirjes.

Temperatura e shërbimit 2-3°C.

Cipriani Drinks për mjedisin: Shishja: Qelq GL 73 | Tapa: Plastikë PP5 | Kapsula: Polilaminat C/ALU 90 – Për gumbullim të diferencuar.

Përmban Sulfite.

Këshillohet të përdoret përpara datës në shishe.

LOT: shiko në shishe

5,5% vol.

Cipriani Bellini 200 ml
KOKTEIL VERE I AROMATIZUAR ME PURE PJESHKE E BARDHË (20%)

Shpërndarë nga BICOBI S.R.L – Sheshi Rinaldi, 4 – Treviso – ITALI. Impianti i prodhimit: Rruga Verdi 71, Ponte di Piave, TV – Itali.

PRODUKT ITALIAN

Përmban tul të vërtetë të bardhë pjeshke e cila mund të depozitohet në fund të shishes.

Rrotulloheni me ngadalë disa here përpara servirjes.

Temperatura e shërbimit 2-3°C.

Cipriani Drinks për mjedisin: Shishja: Qelq GL 73 | Tapa: Plastikë PP5 | Kapsula: Polilaminat C/ALU 90 – Për gumbullim të diferencuar.

Përmban Sulfite.

Këshillohet të përdoret përpara datës në shishe.

LOT: shiko në shishe

5,5% vol.

Cipriani 7 Parti Amaro 1Lt
LIKER ARTIHOKE

Ky produkt unik është prodhuar me dorë nga artihoket e rritura vetë nga familja Cipriani në ishullin Sant’Antonio, pranë Torcello, në natyrën e egër të Lagunës Veneciane. Është një produkt me shije të hollë i dedikuar për Mixology si dhe perfekt per tretjen.

Prodhuar dhe ambalazhuar nga BTD S.P.A – Vocolo Aldo Bottega 2 – 31010 – Godega di Sant’Urbano – TV – Itali – IT00TVA00221P

PRODUKT ITALIAN

35% vol.

Cipriani 7 Parti Amaro 0.5Lt
LIKER ARTIHOKE

Ky produkt unik është prodhuar me dorë nga artihoket e rritura vetë nga familja Cipriani në ishullin Sant’Antonio, pranë Torcello, në natyrën e egër të Lagunës Veneciane. Është një produkt me shije të hollë i dedikuar për Mixology si dhe perfekt per tretjen.

Prodhuar dhe ambalazhuar nga BTD S.P.A – Vocolo Aldo Bottega 2 – 31010 – Godega di Sant’Urbano – TV – Itali – IT00TVA00221P

PRODUKT ITALIAN

35% vol.

Cipriani Prosecco Superiore DOCG Giulietta 750 ml
Prosecco Superiore

Emër nga Origjinë e Kontrolluar dhe e Garantuar

Gjatë dimrit të vitit 1930, Giulieta trokiti në dritare dhe tha: “Giuseppe, kam gjetur vendin e duhur për Harry’s Bar”. Ishte një magazinë litarësh 4.5 m x 9 m e cila jepej me qira. Giuleta ishte njeriu më i rëndësishëm në jetën e Z.Cipriani.

Shpërndarë nga BICOBI S.R.L – Treviso – TV – ITALI

Prodhuar nga IT-TV8838

ciprianidrink.com | @ciprianidrinks

Shishja: Vetro GL72 | Tapa: 51FOR | Kapsula: Polilaminat C/ALU 90

Mbyllja e tapes: Hekur FE40 | Për gumbullim të diferencuar.

Përmban Sulfite

PRODUKT ITALIAN

11,5% vol.

Cipriani Prosecco Rose DOC Gabriella 750 ml
Emër nga Origjinë e Kontrolluar

Gabriella ishte kunata e Giuseppe Ciprianit; për mbi 30 vite, ajo drejtoi hotelin “Locanda Cipriani” i ndodhur në ishullin më të bukur të lagunës. Gjithmonë sharmante dhe elegante, ajo ka qënë një pritëse për shumë artistë dhe fitues të çmimeve Nobel, dhe ka paraprirë idetë moderne të luksit dhe thjeshtësisë.

Shpërndarë nga BICOBI S.R.L – Treviso – TV – ITALI

Prodhuar nga IT-TV8838

Ciprianidrink.com | @ciprianidrinks

Shishja: Vetro GL72 | Tapa: 51FOR | Kapsula: Polilaminat C/ALU 90

Mbyllja e tapes: Hekur FE40 | Për gumbullim të diferencuar.

Përmban Sulfite

PRODUKT ITALIAN

11,5% vol.

Produkte të tjera

logo coca-cola
logo fanta
logo sprite
uji tepelene logo
schweppes logo