Projekti “Parku i Lojrave Coca-Cola”

Synimi i Coca-Cola është që të nxisë një stil jete aktive e të shëndetshme. Kjo është arsyeja pse, në bashkëpunim me Bashkinë e Kryeqytetit, CCBS do të investojë dhe ndërtojë “Parkun e Lojrave Coca-Cola”.

Z. Luigi Verardo, Drejtor i Përgjithshëm i CCBS, u prezantoi pjesëmarrësve projektin e Parkut të Lojrave dhe u shpreh: “Nisma e Parkut të Lojrave u jep mundësinë të rinjve të kenë një hapësirë të dedikuar pranë vendbanimit, ku mund të luajnë dhe  argëtohen”.

Z. Luca Busi President i CCBS theksoi: “Ne jemi gjithmonë krenarë për të kontribuar në zhvillimin e hapësirave publike, me një këndvështrim të orientuar drejt natyrës së gjelbërt dhe me programe të dedikuara për stilin e jetesës së shëndetshme. 

Programet e dedikuara si “Të rinj të gëzuar” dhe “Pas Shkolle” do të jenë një shtysë për të ndryshuar mënyrën e jetesës, duke nxitur të rinjtë të luajnë me njëri - tjetrin në natyrë.

Ditët dedikuar krijimtarisë do të frymëzojnë të rinjtë për të "Hapur Dyert e Gëzimit". 


       
Responsive image
LEXO ME SHUME

Projekti i Gjelbërt

Projekti i gjelbër është një vazhdimësi e disa projekteve të orientuara mjedisorë që CCBS ka realizuar. Hapi i parë drejt këtij qëllimi ishte...

Responsive image
LEXO ME SHUME

Këndi i Lojrave

Coca-Cola Bottling Shqipëria, në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës, inauguruan “këndin e lojrave Coca-Cola”, pranë ”Maternitetit të Ri”...

Responsive image
LEXO ME SHUME

Kupa Coca-Cola

Tradita e Kupës Coca-Cola vazhdon në Shqipëri për të tretin vit radhazi. Kjo konkurrencë atletike e futbollit përfshin moshen e të rinjve nga...