Finalet e Cappy Cup 2019

Zhvillohet më datë 12.12.2019 ndeshja finale e Kupës Cappy 2019, për dy kategori: djem dhe vajza të moshave 13-15 vjeç, ne Qendrën e Ekipeve Kombëtare në Kamëz. Ky është finalizimi i një kampionati i cili ka zgjatur jave me radhë, me pjesëmarrje të skuadrave nga rrethe te ndryshme të Shqipërisë, katër nga te cilat konkurrojnë nesër për titullin Kampion!

Ftojmë nesër të gjithë të interesuarit të ndjekin ndeshjet live në fushë, dyert do të jenë të hapura për publikun. Fitoftë më i miri!

Zbuloni më shumë duke vizituar faqen e FSHF.

cappy cup 2019 finals