Specialist I Logjistikes

Coca-Cola Bottling Shqipëria sh.p.k (CCBS) është kompani lider në tregun Shqiptar të pijeve freskuese jo alkoolike me marka më të njohura ndërkombëtare.
Tek CCBS, ne jemi të bindur për rritjen e biznesit tonë, për kontributin në komunitetet lokale dhe në zhvillimin e burimeve njerëzore me anë të aftësive të forta organizative dhe me njerëzit e duhur në vëndin e duhur.

CCBS po kërkon kandidatë të përshtatshëm në pozicionin e mëposhtëm:

Specialist I Logjistikes

Roli dhe përgjegjësitë:

1. Koordinon aktivitetin e magazines se jashtme me ate te CCBS nepermjet:

  • Monitorimit te stokut
  • Administron spostimin e produktit midis 2 magazinave duke respektuar kerkesen e derguar nga Demand planing
  • Krijon “Transfer Order” ne sistem per spostimin e produktit nga CCBS tek magazina e jashtme dhe anasjelltas.
  • Krijon faturen e shoqerimit per produktin qe do te dergohet dhe do te terhiqet.
  • Pike kontakti per cdo problematike te lindur ne magazinen e jashtme duke raportuar tek Manageri i Logjistikes & Demand planing.

2. Krijon raport javor lidhur me problematikat e hasura ne ndryshimet e parashikimeve si dhe te ngarkim shkarkim shitje te dy magazinave
3. Koordinon nr e ngarkesave te shitjes per:

  • Distributoret,
  • KA
  • CDO

Aftësitë dhe kualifikimet:

1. Diplome e shkolles se larte ne Biznes ose Logjistike
2. Minimumi 3 vite eksperience ne role te ngjashme
3. Aftesi te larta organizative me zotesi per tu pershtatur shpejt ndaj ndryshimeve.
4. Te jete i afte per te punuar ne menyre individuale dhe ne grup
5. Njohuri per QMS.
6. Perdorimi i Microsoft Office (Word,Excel dhe Outlook)
7.Njohuri te mira te gjuhes Angleze/Italiane.

Të interesuarit duhet të dërgojnë një kërkesë për punësim ku të specifikohet kërkesa për pozicionin e punës dhe një kopje të CV në adresen e-mail: hr@cocacola.al brenda datës 15 Shkurt 2024
Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret do të kontaktohen.
Coca-Cola Bottling Shqiperia sh.p.k promovon Shanset e Barabarta.