Cappy Pjeshkë
Pije joalkoolike me pure pjeshke.

Përbërësit:  ujë, pure pjeshke nga koncentrati i frutit (42.8%), shurup fruktozë-glukozë, acidifikues: acid citrik, antioksidant: acid askorbik, aromatizues.

 • Vlera energjike për 250ml573 kJ / 135 kcal | 7% SRD*
 • Proteina për 250ml0 g | 0% SRD*
 • Karbohidrate për 250ml33 g | 13% SRD*
 • Nga të cilat sheqerna për 250ml33 g | 36% SRD*
 • Yndyrna për 250ml0 g | 0% SRD*
 • Yndyrna të ngopura për 250ml0 g | 0% SRD*
 • Fibra për 250ml0 g | 0% SRD*
 • Natrium për 250ml0 g | 0% SRD*

(*) Referuar konsumit mesatar për të rritur (8400 kJ / 2000 kcal).

Cappy Qershi
Pije freskuese frutash jo e gazuar me lëng qershie.

Përbërësit: ujë, shurup fruktozë-glukozë, lëng qershie (10%) nga koncentrati, acidifikues: acid malik dhe acid citrik, ekstrakt boronice të zezë dhe karrote të zezë, ngjyrues: E 150d dhe E 151, aromatizuesit.

 • Vlera energjike për 250ml600 kJ / 140 kcal | 7% SRD*
 • Proteina për 250ml0 g | 0% SRD*
 • Karbohidrate për 250ml34 g | 13% SRD*
 • Nga të cilat sheqerna për 250ml34 g | 38% SRD*
 • Yndyrna për 250ml0 g | 0% SRD*
 • Yndyrna të ngopura për 250ml0 g | 0% SRD*
 • Fibra për 250ml0 g | 0% SRD*
 • Natrium për 250ml0 g | 0% SRD*

(*) Referuar konsumit mesatar për të rritur (8400 kJ / 2000 kcal).

Cappy Portokall
Nektar portokalli. Nga koncentrati i frutit. Përmbajtja e frutit min. 51%.

Përbërësit: lëng portokalli nga koncentrati i frutit (51%), ujë, shurup fruktozë-glukozë, acidifikues: acid citrik, antioksidues: acid askorbik.

 • Vlera energjike për 200ml376 kJ / 88 kcal | 4% SRD*
 • Proteina për 200ml0 g | 0% SRD*
 • Karbohidrate për 200ml20 g | 8% SRD*
 • Nga të cilat sheqerna për 200ml20 g | 23% SRD*
 • Yndyrna për 200ml0 g | 0% SRD*
 • Yndyrna të ngopura për 200ml0 g | 0% SRD*
 • Fibra për 200ml0 g | 0% SRD*
 • Natrium për 200ml0 g | 0% SRD*

(*) Referuar konsumit mesatar për të rritur (8400 kJ / 2000 kcal).

Cappy Multivitaminë
Pije jo e gazuar me lëng multifrut dhe pure nga koncentrati (portokall, mollë, limon, rrush, pjeshkë). Me vitamina të shtuara. Përmbajtja e frutit min. 50%.

Përbërësit: Lëng frutash nga koncentrate (portokall 40%, mollë 5%, limon 2.7%, rrush 1.8%), ujë, shurup fruktozë-glukozë, pure pjeshke (0.8%) nga koncentrati, vitamina: niacin (B3), E, acid pantothenik (B5), A dhe B6, aromatizuesit.

 • Vlera energjike për 250ml500 kJ / 118 kcal | 6% SRD*
 • Proteina për 250ml0 g | 0% SRD*
 • Karbohidrate për 250ml28 g | 11% SRD*
 • Nga të cilat sheqerna për 250ml28 g | 31% SRD*
 • Yndyrna për 250ml0 g | 0% SRD*
 • Yndyrna të ngopura për 250ml0 g | 0% SRD*
 • Fibra për 250ml0 g | 0% SRD*
 • Natrium për 250ml0 g | 0% SRD*

(*) Referuar konsumit mesatar për të rritur (8400 kJ / 2000 kcal).

Produkte të tjera

logo coca-cola
logo fanta
logo sprite
schweppes logo
monster logo
efes beer logo
uji tepelene logo