“Kupa Coca-Cola” këtë vit edhe për vajzat!

Coca-Cola Bottling Shqipëria ka organizuar sërish këtë vit dicionin e katërt të “Kupës Coca-Cola”, një kampionat futbolli i cili përfshin nxënësit e shkollave 9-vjeçare të grupmoshave 13-15 vjec.

Ky kampionat, i pari i këtij lloji në Shqipëri, është zhvilluar gjatë muajve Prill-Maj, me bashkëpunimin e frytshëm të Ministrise së Arsimit dhe Sporteve si dhe të Federatës Shqiptare të Futbollit. Ky event përfshin gjashtë qytete në mbarë Shqipërinë, si Tirana, Durrësi, Elbasani, Shkodra, Fieri dhe Korça, ku kanë qenë pjesëmarrës plot 1600 fëmijë.

Këtë vit, risia e sjellë në kampionat është përfshirja e 400 vajzave të apasionuara pas futbollit, të cilat kanë shfaqur talent në sport dhe janë organizuar në ekipe ku do të luajnë me skuadrat kundërshtare të vajzave.

Finalja u zhvillua në dt.24 Maj në stadiumin "Elbasan Arena" ku atmosfera ishte shumë e bukur falë pjesëmarrjes së nxënësve bashkëmoshatarë.
Shkolla “Ismail Qemali” e Shkodrës fitoi me rezultatin 3-1 kundër shkollës “Emin Duraku” të Tiranës.
Përvec kupës së madhe dhe medaljeve, dhurata e veçantë këtë vit ishte shorteu i cili bëri fitues një nga fëmijët për të ndjekur ndeshjen Izrael – Shqipëri, në dt.11 Qershor 2017 në Izrael.

“Kupa Coca-Cola“ është një platformë që promovon jetën aktive dhe mirëqenien tek të rinjtë. Ajo synon të jetë një shembull që frymëzon dhe motivon njerëzit për të qene fizikisht aktivë. Kjo është arsyeja pse Coca-Cola Bottling Shqipëria synon që ky aktivitet të jetë pjesë e përvitshme e aktiviteteve sportive nëpër shkollat e Shqipërisë.

Në mbarë botën, “Kupa Coca-Cola“ është një shprehje e pozitivitetit dhe optimizmit, si një frymëzues i lumturisë për njerëzit. The Coca-Cola Company organizon një numër të konsiderueshëm eventesh të këtij lloji në të gjithë boten projektuar për të siguruar një mundësi të këndshme për fëmijët që të angazhohen në aktivitete fizike.

Responsive image
LEXO ME SHUME

Projekti i Gjelbërt

Projekti i gjelbër është një vazhdimësi e disa projekteve të orientuara mjedisorë që CCBS ka realizuar. Hapi i parë drejt këtij qëllimi ishte...

Responsive image
LEXO ME SHUME

Këndi i Lojrave

Coca-Cola Bottling Shqipëria, në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës, inauguruan “këndin e lojrave Coca-Cola”, pranë ”Maternitetit të Ri”...

Responsive image
LEXO ME SHUME

Kupa Coca-Cola

Tradita e Kupës Coca-Cola vazhdon në Shqipëri për të tretin vit radhazi. Kjo konkurrencë atletike e futbollit përfshin moshen e të rinjve nga...