Responsive image
LEXO ME SHUME

Mundësi Karriere

Kur pasioni, krenaria dhe dëshira per të arritur rezultate përputhen në nje, ju merrni njerëzit e The Coca-Cola Company. Ne jemi në kërkim të...

Responsive image
LEXO ME SHUME

Mundësi Praktike

Nëse ju jeni një i diplomuar apo student në kërkim të nje eksperience të vërtetë në biznes në një kompani lider në treg, ne ofrojmë praktika...