Coca-Cola, shija e një çasti special!

Fanta zgjon të gjitha shqisat

CSS3 Animated buttons
Responsive image
LEXO ME SHUME

Përgjegjësia Sociale

Synimi i Coca-Cola është që të nxisë një stil jete aktive e të shëndetshme. Kjo është arsyeja pse, në bashkëpunim me Bashkinë e Kryeqytetit, CCBS do të investojë dhe ndërtojë “Parkun e Lojrave Coca-Cola”.

Responsive image
LEXO ME SHUME

Vizitoni CCBS

Në kuadër të projektit global të socializimit dhe edukimit që “Coca-Cola” zhvillon prej kohësh në mbarë botën, edhe në vendin tonë ndiqet e njëjta kulturë nëpërmjet organizmit që prej tre vitesh, të aktivitetit të “Plant Visit”.

Responsive image
LEXO ME SHUME

Kupa Coca-Cola

Tradita e bukur e “Kupës Coca-Cola” vazhdon për të pestin vit rradhazi në rang kombëtar ndërmjet shkollave 9-vjeçare, ku kanë qenë pjesëmarrës plot 1800 fëmijë nga qytetet e Tiranës, Durrësit, Elbasanit, Korçës, Fierit dhe Shkodrës.